Tarieven

Kennismaken kost niks.

Amber Legal staat voor maatwerk, duidelijkheid en transparantie. De eerste kennismaking is daarom vrijblijvend en kosteloos. Bij voorkeur bij jou op locatie. Op die manier leren wij elkaar echt kennen.

Aansluitend aan de eerste kennismaking bespreken we jouw vraag of probleem en maken we een overzicht van de werkzaamheden. Ook maken we een daarop opgestemde afspraak over de kosten. Op deze manier zijn er achteraf nooit verrassingen.

Amber Legal werkt zoveel als mogelijk digitaal. Daarom zie je op de factuur geen kantoorkosten terug. Met welke kosten je wel rekening kunt houden, lees je hieronder.

De kosten

Duidelijk afgesproken.

Vaste prijs
Waar mogelijk geeft Amber Legal er de voorkeur aan om te werken op basis van vooraf afgesproken maximum prijzen.

Op die manier weet jij precies wat het werk van Amber Legal gaat kosten en hoef je daar verder niet mee bezig te zijn.

Abonnement
Klanten die vaker advies nodig hebben, kunnen tegen een sterk gereduceerd tarief een abonnement afsluiten of een doorlopend dossier openen.

Sparren en kortere vragen vallen altijd binnen dit abonnement of doorlopend dossier.

Uurtarief
Wanneer de werkzaamheden vooraf lastig in te schatten zijn of wanneer dit om een andere reden nodig is, spreken wij een uurtarief af.

Dit uurtarief is afhankelijk van de inhoud en de spoedeisendheid van de werkzaamheden. Wij maken hier vooraf afspraken over.

Kosten
Noodzakelijke kosten van derden worden apart in rekening gebracht.

Voorbeelden zijn: de deurwaarder, uittreksels van de Kamer van Koophandel, of –in geval van een procedure– het bedrag dat vooraf aan de rechtspraak betaald moet worden.