Maaike Verbeek

advocaat-ondernemer, mediator

Telefoonnummer: 06 281 289 78

“Hard werken én hard lachen, dat vind ik belangrijk. En boven alles jezelf kunnen zijn, ook zakelijk. Ik houd van een persoonlijke benadering en combineer dat met mijn kennis en ervaring. Dit maakt mij een goede sparringpartner. Ik luister, sta naast en als het nodig is vóór mijn klant om samen het maximale resultaat te bereiken.”

Maaike heeft in 2017 met succes de specialisatieopleiding Arbeidsrecht aan de Grotius Academie afgerond. Vanaf dat jaar is zij lid van dé specialisatievereniging voor arbeidsrechtadvocaten; Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN). Het lidmaatschap van deze vereniging verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de VAAN twaalf opleidingspunten te behalen op het gebied van arbeidsrecht.

In het register van de Nederlandse Orde van Advocaten staat Maaike geregistreerd als advocaat arbeidsrecht. Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op dit geregistreerd rechtsgebied.